Архив журналиста

22458   2

В зоопарку відбувся «день відкритих дверей». Інакше кажучи, в терористичній організації «ДНР» взялися за розбудову судової системи.

Щодо призначення суддів терористичної організації «ДНР» її так званим «головою» Олександром Захарченком було прийнято наразі два Укази (кликайте на фото для увеличения).

 


Але далі буде.

Суддями було призначено не тільки осіб, з числа колишніх помічників суддів, які декілька разів марно намагалися скласти іспити у Вищий кваліфікаційній комісії суддів України (але не були, мабуть, оцінені як слід), але і практикуючих суддів з багаторічним досвідом роботи в Апеляційному суді Донецької області (судді Резнікова, Барсукова та ін.), Донецькому апеляційному адміністративному суді (суддя Яманко), Донецькому окружному адміністративному суді (судді Наумова, Спасова, Мальцева, Шумакова), місцевих загальних судах (суддя Клюєва).

Наприклад, суддя Наумова Катерина Геннадіївна до її призначення на «почесну» посаду працювала у Господарському суді Донецької області та Донецькому окружному адміністративному суді, навіть тривалий час була заступником голови останнього. На цій посаді встигла проявити себе: призначаючи справи на 9-10 години ранку, на роботу Катерина Геннадіївна приходила не раніше 14-ї години, у зв’язку з чим на неї багато скаржилися місцеві адвокати та сторони у справах.

У 2012 році, під час виборів до Верховної Ради України Катерина Геннадіївна особисто давала вказівки суддям щодо змісту постанов у виборчих справах.

Та й дотепер про її тиск на суддів і працівників суду ходять легенди.

На фото – Катерина Геннадіївна зустрічає Новий рік.


Суддя Клюєва Анастасія Андріївна була призначена на посаду судді Ленінського районного суду м. Донецька у 2013 році, однак присягу скласти не встигла, отже жодної справи не розглянула. До призначення суддею працювала помічником судді в одному з районних судів Донецька.


З певних джерел відомо, що Клюєва претендує на посаду голови так званого Будьонівського міжрайонного суду Донецька, який буде «обслуговувати» три райони – Ленінський, Будьонівський та Пролетарський. 

На фото – Анастасія Андріївна розважається у пивоварні «Старгород», яку пов’язують з іменем «мера» Донецька Мартинова.


Так само жодної справи не розглянула і суддя Шумакова Юлія Володимирівна, яка була призначена у 2013 році суддею Донецького окружного адміністративного суду. Зараз вона буде імітувати бурхливу діяльність у Арбітражному суді «республіки».

Особисто заслуговують на увагу колишні помічники суддів, які спали і бачили себе у мантіях.

Наприклад, Павлюкова Олена Валеріївна працювала помічником судді Донецького апеляційного адміністративного суду, кілька разів намагалася скласти іспити на посаду судді, однак жодного разу так і не змогла здолати навіть проходження анонімного тестування на виявлення загальнотеоретичних знань у галузі права.

Федорова Анастасія Олегівна також працювала помічником судді. Слід зауважити, що вона 1989 року народження. Про ділові та професійні якості Анастасії знають мабуть усі її колишні колеги з Апеляційного суду Донецької області. Проте не нам про це судити. Її фото, які вона навіть не поквапилась прибрати з соціальних мереж, багато скажуть про її моральні якості.

 



До речі, на деяких з новопризначених «суддів» прокуратурою Донецької області було порушено кримінальні справиПрикро, що не всі увійшли до цього списку. Зокрема, особи, які працювали помічниками суддів, складали присягу державного службовця, а майже всі судді – відповідно, присягу судді. Однак, до відповідальності за порушення присяги їх ніхто не квапиться притягувати.

Ще є така інформація, що розмір заробітної плати так званих суддів «верховного суду ДНР» становить близько 5000 – 6000 грн., тоді як в Україні судді отримували більше 10 мінімалок. Проте, з вересня 2014 р. фінансування судової системи на окупованих територіях та в зоні АТО припинено. Працівники цього суду до Нового року отримали заробітну плату цибулею та картоплею, а тепер і зовсім жодних подачок не отримують. 

Так званий «голова верховного суду» – громадянин Ерефії Якубовський хутко зник, мабуть повернувся туди, звідки прибув. 

Фото – із соціальних мереж. «Героїні» цього оповідання навіть не утруднили себе видалити ці світлини. Як бачимо, всі вони чомусь дуже полюбляють фото з іграшковими тваринами або у тваринному обліку. 


4

    • 0
      ... 156.57
      Лиля Иванова 0
      2015-11-15 11:54:57

      Cлідчий суддя Рівненського міського суду Рівненської області Наумов С.В. та Ковальов І.М. постановлюють завідомо неправомірні Ухвали суду http://www.moyray.com/873.html , чинять службовий підлог, замішані в корупції, кришують злочинну діяльність голови дисциплінарної палати кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Рівненської області Курганської О.В. та голови КДКА Рівненської області Сурікової С.І.
      • 0
        ... 156.44
        Украина Против произвола чиновников 0
        2019-03-24 20:42:18
        Суддя Ковальов Ігор Миколайович. Слуги і лакеї голови Рівненського міського суду
        https://proisvol.info/2019/03/24/suddya-kovalov-i-m-lakeї-golovi-rivnenskogo-miskogo-sudu/
        Комментировать через:
        Имя:
        Отправить
      Прямой эфир
      ©2012-2015 Блогер pauluskp Все права защищены.
      Использование материалов сайта разрешается только с указанием прямой активной ссылки на сайт.