Архив журналиста

Похожие:: трагедия :

2952   3
Около 3 часов назад в Азовском море возле села Воронцово российский пограничный катер класса "Мустанг" раздавил лодку с 5 украинскими рыбаками, предположительно браконьерами. На борт подняли только одного, остальных вроде бы ищут - скорее всего, они погибли.

Пластиковая лодка с двумя моторами "Ямаха", прописана в селе Безыменное, недалеко от Новоазовска (Донецкая область). Номера ЯДО 0080, владелец Таранцова.

Инфа пока неофициальная.

Вот таким же катером наших браконьеров порешили:

Фото http://maxik2k.livejournal.com/

UPD. И официальная инфа:

Заява Державної прикордонної служби України щодо ситуації в Азовському морі під час якої затонув український баркас з рибалками

Державна прикордонна служба України повідомляє про те, що вчора близько 18.00 в Азовському морі в районі російського селища Воронцовка відбулося зіткнення українського баркасу та катера Берегової охорони прикордонної служби Росії.

За інформацією, що надійшла від чергового центру моніторингу рибопромислових суден, в районі коси Довжанська під час переслідування та маневрування сталося зіткнення прикордонного катера Російської Федерації з українським маломірним судном. Внаслідок інциденту рибальське судно перевернулося. За попередньою інформацією одного з членів екіпажу врятовано. Сьогодні, близько 5.30 ранку, у ході пошуково-рятувальних заходів були знайдені тіла 2 затонулих рибалок, пошук ще 2 осіб, які перебували на баркасі, триває. 

Врятований чоловік є громадянином України 1964 року народження, який проживає в селі Безіменне Новоазовського району Донецької області. Російські прикордонники даний факт підтвердили. До пошуку рибалок окрім прикордонного катеру додатково були задіяні 2 катери МНС Росії. 

Також Державна прикордонна служба України інформує, що російській стороні запропоновано провести спеціальну зустріч в районі події для з'ясування всіх обставин інциденту та в подальшому провести спільне розслідування ситуації під час якої затонув український баркас з рибалками. 

0

    • 0
      ...
      +0.6
      2013-07-17 21:36:15
      Круто конечно, но браконьерство уже почти уничтожило всю промысловую рыбу в Азовском море ....
      • 0
        ...
        2013-07-18 09:20:18
        полностью согласен. Знали на что шли. Жаль только что на ситуацию с рыбой в Азовском море гибель этих людей врядли сильно повлияет, а семьям ихним теперь очень тяжело прийдется.
        • 0
          ...
          2013-07-18 11:14:28
          на общую ситуацию с рыбой конечно нет, но на сытость нескольких рыбёшек определённо повлияет

      Комментировать через:
      Имя:
      Отправить
    Прямой эфир
    ©2012-2015 Блогер pauluskp Все права защищены.
    Использование материалов сайта разрешается только с указанием прямой активной ссылки на сайт.