Архив журналиста

4268   -
Бурная радость по поводу задержания Ефремова не утихает. А вы читали за что его задержали? За госизмену? За сепаратизм? За пособничество террористам? Сядет по этим статьям на 15 лет?

А губозакаточную машину вам не дать?

Прокуртура сообщает, что Ефремова обвиняют по части 2 статьи 364 и части 2 статьи 366 УК.

Украинцы, запомните раз и навсегда - Ефремов не сепаратист, не изменник, не пособник террористов и уж тем более не организатор террористических банд. Его лишь подозревают в служебном подлоге и злоупотреблении служебным положением.

1423949718-0554e1706b3fd3697dca6b3d7d0562bd.jpg

Читаем, прозреваем:

Стаття 364-1. Зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми

1. Зловживання повноваженнями, тобто умисне, з метою одержання неправомірної вигоди для себе чи інших осіб використання всупереч інтересам юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми службовою особою такої юридичної особи своїх повноважень, якщо це завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам або інтересам окремих громадян, або державним чи громадським інтересам, або інтересам юридичних осіб, -

карається штрафом від ста п’ятдесяти до чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до трьох місяців, або обмеженням волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років та зі спеціальною конфіскацією.

2. Те саме діяння, якщо воно спричинило тяжкі наслідки, -

карається штрафом від чотирьохсот до дев’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк від трьох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі спеціальною конфіскацією.

Стаття 366. Службове підроблення

1. Складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення офіційних документів -

караються штрафом до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

2. Ті самі діяння, якщо вони спричинили тяжкі наслідки, -

караються позбавленням волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Источник.

То есть, в самом худшем для Ефремова исходе дела сядет на 6 лет. А если суд учтет семейные обстоятельства, хорошее поведение во время депутатства, отсутствие судимостей и щедрость Ефремова - штраф или арест на 6 месяцев. Или оправдательный приговор с извинениями. Это если Ефремова не выпустят до суда с браслетом, который он нечаянно потеряет по дороге на загнивающий Запад.

Статьи настолько легкие, что выпустить Ефремова до суда под домашний арест не составит труда. Адвокаты у него хорошие.



0

    Комментировать через:
    Имя:
    Отправить
Прямой эфир
©2012-2015 Блогер pauluskp Все права защищены.
Использование материалов сайта разрешается только с указанием прямой активной ссылки на сайт.