Архив журналиста

2655   -
Отказ от оккупированных территорий и прописанных там людей продолжается.

6578568578686
отсюда

Снова не хотят признавать действующими документы граждан Украины из оккупированных территорий, переводя жителей Донбасса в разряд неграждан.


Схема противодействия простая - вызываешь ментов, пишешь заявление по 161 статье УК, максимально фиксируешь на видео или хотя бы аудио, требуешь письменный отказ выдавать паспорт (с ним в суд).

Действия клерков не просто незаконны, они преступны. Официально и по закону просьба предоставить дополнительные документы носит рекомендательный характер, а они превращают это в обязательное условие. Как только клерки начинают понимать, что есть вероятность получить судимость по уголовной статье - паспорт выдают.

Но если пойдете у них на поводу, смиритесь, не захотите отстаивать свои права - будут над вами издеваться по полной.


О паспортной сегрегации и дискриминации:

Паспортная сегрегация - донбасские неграждане

Негражданину из Донбасса выдали биометрический загранпаспорт

П...здуйте в свою Донецкую область и делайте там паспорт!

Меня дернули за ошейник

Переселенцу не выдали биопаспорт даже со справкой ВПЛ 


Законы Украины:

Статья 161 Уголовного Кодекса Украины.

Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками

1. Умисні дії, спрямовані на розпалювання національної, расової чи релігійної ворожнечі та ненависті, на приниження національної честі та гідності, або образа почуттів громадян у зв'язку з їхніми релігійними переконаннями, а також пряме чи непряме обмеження прав або встановлення прямих чи непрямих привілеїв громадян за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, інвалідності, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками -

караються штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

2. Ті самі дії, поєднані з насильством, обманом чи погрозами, а також вчинені службовою особою, -

караються штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від двох до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, які були вчинені організованою групою осіб або спричинили тяжкі наслідки, -

караються позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.


Статья 24 Конституции Украины.

Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом.

Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.

0

    Комментировать через:
    Имя:
    Отправить
Прямой эфир
©2012-2015 Блогер pauluskp Все права защищены.
Использование материалов сайта разрешается только с указанием прямой активной ссылки на сайт.