Архив журналиста

9713   0
Общественные активисты объявили о выходе из процесса аттестации полицейских. Завтра расскажут почему именно, хотя все и так давно ясно.

Настоящие общественники во время аттестации играют роль статистов, ни на что не влияющих. Сидят, ужасаются, пишут посты в ФБ - а менты, даже самые тупые, невежественные, откровенно коррумпированные, аттестацию спокойно проходят, так как расценки известны.

Кроме того, в комиссиях есть ментовские "общественники", которые изображают участие народа в процессе чудесного перерождения мусоров.

Аваковская реформа - это переодевание, не более.

13331039_1182573731753973_863331088335025070_n.jpg

Полный текст обращения:

"У понеділок, 6 червня, о 10:00 в Український кризовий медіа-центр (вул.Хрещатик 2, «Український дім») відбудеться прес-брифінг на тему: «Крах процесу атестації поліції. Хто винен та причини виникнення» за участі громадських активістів, членів атестаційних комісій співробітників МВС.

Активісти повідомлять про вихід з процесу атестації співробітників МВС, пояснять причини такого рішення, розкажуть як змінився процес проведення атестації та назвуть прізвища винних в дискредитації та в неефективності процесу атестації.

Як відомо, атестація співробітників МВС почалася наприкінці минулого року з Києва та Київської області. Після Києва атестація пройшла в Хмельницькому, Рівному, Луцьку, Миколаєві та Одесі, після чого процес атестації був видозмінений і вже за новою процедурою відбувся серед керівного складу працівників поліції в Черкасах, Житомирі, Вінниці, Херсоні та Чернігові.

Активісти озвучать всі загрози, які несе в собі зміна процедури атестації та хто, на їхню думку, став основним ініціатором впровадження цих змін.

У прес-брифінгу візьмуть участь:

Катерина Бутко – ВГО «Автомайдан»;
Роман Синіцин – ГО «Народний тил», член атестаційних комісій;
Павло Кащук – Комбат.уа, член атестаційних комісій;
Евген Голубенко – активіст ВГО «Автомайдан», член атестаційних комісій;
Олег Пушак – активіст ВГО «Автомайдан», член атестаційних комісій.

За акредитацією прохання звертатися:
Butko Kateryna ☎ (093) 253-62-63
✉ press.office.automaidan@gmail.com

Дякуємо за репост!" (источник)

0

    Комментировать через:
    Имя:
    Отправить
Прямой эфир
©2012-2015 Блогер pauluskp Все права защищены.
Использование материалов сайта разрешается только с указанием прямой активной ссылки на сайт.