Архив журналиста

2945   1
Фильм Валентина Сперкача о кубанских казаках, которые суть украинцы. Репин писал своих "Запорожцев" именно с этих казаков.

Фильм снят в 1992 году, голос за кадром - Богдан Ступка.



При царях и коммунистах их убивали и грабили, потому что они украинцы.

А потом эти украинцы Кубани приехали в Украину украинцев убивать и грабить, за "русский мир", который загнобил их предков.

Причем, убивают и таких русских Донбасса, как я - объясняя убийства тем, что мы тоже украинцы, если Путину присягать не захотели.

А до этого в Молдову ездили, Приднестровье "защищать".

Безумие? Однозначно. Человек может потерять руку или ногу, но когда мозгов нет - это хуже всего.

Речь о потомках тех самых, настоящих запорожских казаков, которых историки с политиками канонизировали в Украине как образец всего самого светлого и патриотичного.

Это неправда, что потомки не похожи на предков - всегда похожи. Запорожские казаки были такими же альтернативно одаренными. Хмельницкий их на поляков водил, а как только появился шанс получить государственность - тупо подставил и бросил под Московию. Откровенно манипулировал запорожцами, как последними дураками. И даже героем прослыл, хотя десятками тысяч запихивал казаков в котлы, похуже Иловайского. Подло и открыто запихивал, никого не стесняясь.

Если пропаганду отбросить, казаки всегда были сбродом, умеющим воевать, но не умеющим думать головой и соблюдать свой интерес. Всегда их использовали и до сих пор используют, с легкостью вкладывая в пустые черепушки любой маразм, черное выдавая за белое. Причем, используют по большей части в интересах москалей, как три столетия назад, так и сейчас. Факт. 

456754656756.JPG

0

    • 0
      ... 39.248
      Аноним
      2017-05-03 23:34:11
      Теж фанатію за великим героєм совєтського союзу та Россіі - Багданом Ступкою. Узяти хоча б прекрасний фільм "Тарас Бульба", яка чудова гра акторів! Унтерросси-козаки(які насправді йменувалися кізяки чи казякі, фіг їх унтерменшей розбереш) навіть гинучи, славлять царя уберроссів - Путіна.
      Саме так все і було.
      Так і хочеться у пам'ть про чудовий фільм вийти в центрі Донецьку та прокричати "Рассєя, Рассєя"!
      А чом би й ні?! Актор чудовий, чистий, як скляна бутиль шампанського, на яку саджа... був, земля йому скловатою, тобто пухом, скляним пухом, тьфу, ну ви зрозуміли.
      А яка здібна у Ступки родина! Синочок та онук - орли! Так артистично зобразити кровопивць біндер у фільмі "Ми із будущєго 2" - це треба вміти! Звісно, якщо вони гвалтують бабусь монтажною піною, розпинають немовлят та вбивають снігурів, то чому б їм не пограбувати і не вбити власних сусідів біндер. Націоналісти біндери вони такі - їх салом не годуй, дай когось вбити, чи згвалтувати, бо сутність націоналізму полягає в пограбуванні, гнобденні та вбивстві людей власної національності. Чиста, як скло Ступки, правда!

      Перелік тих, хто несе правду, не тільки в обгорнувши нею рибу, а правду, яка чиста, як скло бутилі шампанського, не був би повним без Товстого пейсатєля з повістю "Казакі". З цієї дуже повчальної книжки ми дізнаємось, що козаки(ну насправді ж ми з'ясували, що нас не цікавить, як насправді називали себе ці унтерменші, назвемо їх казякі) насправді жили "в табарє", як цигани, жили з жінками "казак со своею казачкой", тобто виключно чоловіча СІЧ - то все вигадки біндер, які викопали Чорне море. Біндери, нууу тупиииєє!

      Звісно унтерменші казякі предали біндер та допомогли повернути Крим та частину Донбасу уберроссам. Чому? Все просто - причина в традиціях! З давніх давен козаки носили шапки з флагом конфедератів на потилиці, ніколи не вдягали шароварів, та використовували німецькі трофейні пльотки. Правда чиста, як скло бутилі шампа... ну ви зрозуміли!

      Пачіму ві нє смєйотєсь, ві что до сіх пор нє понялі - ето Рассєя!
      Комментировать через:
      Имя:
      Отправить
    Прямой эфир
    ©2012-2015 Блогер pauluskp Все права защищены.
    Использование материалов сайта разрешается только с указанием прямой активной ссылки на сайт.