Архив журналиста

4817   1



Несколько дней назад вы посмотрели видеоанонс записи нападения на никопольском блокпосту в Запорожье на активиста Дорожного Контроля Александра "Санька" Куницкого

Но быдло в камуфляже быкует не только в Запорожье, это общенациональная зараза.

В Киеве камуфлированное быдло под вывеской "Київська міська варта" служит рекетирам, которые навязывают платные услуги крышевания продавцам кофе и цветов, обещая защиту даже от органов власти, а за отказ от "услуг" полностью блокируя торговлю.

Об этом рассказывают видео, размещённые в Интернете и снабжённые следующим комментарием

"4 лютого 2015 року деяких підприємців малого бізнесу запросили в приміщення ДНД Печерського району який знаходиться за адресою пров. Виноградний 1/11. Керівник Печерського ДНД який представився як Олександр запропонував охоронні послуги які буде надавати ТОВ «Печерськ сервіс» директором якого, як пізніше виявилось, є заступник керівника ДНД. Після укладання договору ТОВ зобовязувалось нібито лобіювати інтереси підприємців, погоджувати місця та захищати від КП «Благоустрій» та міліції. Підприємці відповіді на пропозицію не дали що і було приводом для наступної зустрічі. Так звані ДНДшники приїхали на авто Volkswagen T3 з номерами «КАРАТЕЛІ» та почали погрожувати підприємцям. Якщо останні не заплатять 1500 грн. з однієї машини кав'ярні працювати не будуть. Слова погроз та вимагання грошей один з підприємців записав на диктофон"




"Не отримавши грошей молоді чоловіки з нашивками «Кївська міська варта» в кількості 8 осіб привселюдно на площі побили одного з підприємців, щоб показати іншим хто головний. В часи Януковича такого свавілля не було!"





0

    • 0
      ... 06.197
      Артем
      2015-04-03 09:08:47
      Какое позорище
      Комментировать через:
      Имя:
      Отправить
    Прямой эфир
    ©2012-2015 Блогер pauluskp Все права защищены.
    Использование материалов сайта разрешается только с указанием прямой активной ссылки на сайт.