Архив журналиста

Похожие:: blog : клевета : омг мвд :

1937   -
Мне уже поднадоело выслушивать постоянную ложь со стороны мусорских шавок, пытающихся прикрыть свой зад выставив меня закоренелым бандитом. 

Читая рапорты мусоров в ходе служебных проверок, постоянно узнаю, что я оказывается их материл, угрожал да и вообще был пьян и грязен как бомж (и это они пишут не стесняясь того, что у меня всё снято на видео).

Но в этот раз мусорская мразь наврала судье, да при том ухитрилась меня обвинить в админ нарушении
А вот за это можно уже зацепиться

Придумал довольно интересную аргументацию. Вот что получилось. Теперь думаю подавать ли цивильный позов про защиту чести

До Прокуратури


Суть справи:

18.08.15 під час судового засідання в Запорізькому районному суді Запорізької області по справі про відвід слідчого Горбунової № 317/2483/15-к заступник начальника слідчого відділу Костюк звинуватив мене в адмінистративному правопорушенні, а самє неприбуттi на виклик слідчого без поважних причин.


Обставини справи:


18.08.15 під час судового засідання в Запорізькому районному суді Запорізької області по справі про відвід слідчого Горбунової № 317/2483/15-к заступник начальника слідчого відділу Запорізького РВ ГУМВС Костюк пояснюючи суттєву затримку в проведенні процесуальних дій під час досудового розслідування, а саме неспроможність слідчого Горбунової допитати потерпілого впродовж місяця (що є порушенням розумних строків), сказав наступне:

«При особистому спілкуванні з Горбуновою я запитав, чому вона більше місяця не допитувала потерпілого Гришина, на що Горбунова мені заявила, що вона неодноразово дзвонила Гришину на мобільний телефон та викликала його на допит, але він (Гришин) грубо та нахабно їй відмовляв та не з’являвся за викликом.»


Дії Костюка та Горбунової є незаконними з наступних підстав:


Згідно ст. 135 КПКУ виклик до слідчого може бути здійснений по телефону.

Згідно ст. 139 КПКУ у матеріалах справи мають бути наявні підтвердження отримання особою повістки про виклик або ознайомлення з її змістом іншим шляхом.

На підтвердження свого обвинувачення ні Костюк, ні Горбунова ніяких доказів не надали.

Натомість, на офіційному сайті оператора мобільного зв’язку МТС, що знаходиться за адресою ihelper-prp.mts.com.ua в особистому кабінеті в розділі «Статистика» наявна функція «Сформировать детализацию входящих\исходящих звонков за последние 6 месяцев». Скориставшись цією функцією я отримав деталізацію вхідних\вихідних дзвінків у період з 19.05.15 по 19.08.15. Горбунову призначили до моєї справи 16.06.15. У період з 19.05 по 19.08 вона зателефонувала мені лише один раз. Цей дзвінок був 19.06.15 о 14:34 з номера +380673181343. У цей же день о 17:00 я передзвонив їй. Більше ніяких дзвінків від неї я не отримував та сам не дзвонив. Також, у мене наявні аудіозаписи цих розмов.

За вимогою прокурора я можу надати деталізацію дзвінків на електронному носії, або у присутності прокурора зайти на сайт МТС та сформувати нову деталізацію, щоб прокурор побачив, що я нічого не редагував.


Виходячи з вище викладеного, є очевидним, що слідча Горбунова, діючи з особливою зухвалістю та зі злим умислом, з метою ухилення від відповідальності за пропущення розумних строків, звинуватила мене у скоєнні адмінистративного правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 139 КПКУ та ст. 185-4 КУПАП, тим самим спаплюживши мою честь та ділову репутацію, виставила мене злочинцем.

Заступник начальника слідчого відділу Костюк, як співучасник цього злочину, намагався прикрити злочин Горбунової шляхом введення в оману суду даючи завідомо неправдиві так безпідставні пояснення.

Згідно наказу МВС від 22.02.2012 № 155 «Про затвердження Правил поведінки та професійної етики осіб рядового та начальницького складу органів внутрішніх справ України»


V. Правила службового спілкування працівника органів внутрішніх справ

1.4. У спілкуванні з громадянами з боку працівника неприпустимі:

надмірний тон, грубість, некоректність зауваження, пред’явлення неправомірних, незаслужених звинувачень;



Згідно цього ж наказу:


Працівник, який порушує принципи і норми професійної етики, втрачає добре ім’я і честь, дискредитує свій підрозділ і органи внутрішніх справ, позбавляється морального права на повагу, підтримку і довіру з боку громадян, колег і товаришів по службі.

За порушення вказаних обмежень особа притягується до відповідальності відповідно до Закону України „Про засади запобігання і протидії корупції”.




ВИМАГАЮ:


Викликати мене для дачі пояснень та надання деталізації вхідних дзвінків

Притягнути Горбунову та Костюка до відповідальності відповідно до Закону України „Про засади запобігання і протидії корупції” як того вимагає Наказ № 155

Усунути Горбунову з посади старшого слідчого группи слідчих, які займаються розслідуванням кримінального провадження по моїй заяві, по причині того, що згідно Наказу № 155 вона втратила право на повагу, підтримку і довіру з мого боку та дискредитувала свій підрозділ та ОВС в цілому.

0
Похожие публикации

    Комментировать через:
    Имя:
    Отправить
Прямой эфир
©2012-2015 Блогер pauluskp Все права защищены.
Использование материалов сайта разрешается только с указанием прямой активной ссылки на сайт.