Архив журналиста

Похожие::

Николай Зенцев и Александр Слипченко объединили спорт, ветеранов и участников АТО. Турнир по единоборствам "Память"

1048   -

(Подается на языке оригинала)

Сьогодні відбувся черговий турнір, який проводила всеукраїнська Асоціація єдиноборств «Комбат самозахист ІСО». Цей спортивний захід присвячений воїнам-інтернаціоналістам та воїнам АТО які віддали своє життя за Україну. Турнір проходив за підтримки Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО на чолі з Артуром Валентиновичем Дерев’янко. Цей захід дуже чітко продемонстрував єдність української спортивної, військової та патріотичної молоді, близькість незалежно від віку чи статусу, людей, які не з підручників знають, що таке захищати Батьківщину, готовність старших товаришів прийти на допомогу передати найцінніше – свій досвід і реальна здатність запропонувати ефективні рішення надзвичайно складних питань, які знову стають злободенними.

– Враження від турніру дуже позитивне. Керівник асоціації єдиноборств «Комбат-самозахист» генерал-майор Микола Миколайович Зенцев – наш бойовий побратим, учасник бойових дій, смілива військова людина яка у важкі часи відстоювала український Крим. Ми разом з Артуром Дерев’янком – головою Держслужби України у справах ветеранів війни та учасників АТО, із задоволенням допомагаєм в організації турніру, тому що вшанування пам’яті загиблих українських воїнів допомагає суспільству згуртуватись. Дуже важливо зараз об’єднувати усіх ветеранів та учасників АТО навколо цієї пам’яті. Тим більше, що 150 тисяч з них повернулись з війни на сході. Треба цих хлопців підтягувати, допомагати їм в психологічній, суспільній реадаптації. А заняття таким бійцівським спортом як Комбат Самозахист ІСО – це ж добре для моральної, психологічної складової, і цілком відповідає сильному характеру хлопців.

У нас більше тисячі ветеранів-«афганців» воюють в АТО. Півтори сотні з них поранені. Більше ста, на жаль, загинули. Досвід ветеранів-«афганців» застосовується, думаю, не в повній мірі, не на 100%. – Зазначає народний депутат Сергій Куніцин – Ми неодноразово пропонували, щоб наших бойових офіцерів, які мають по 3-4 ордени з Афганістану – призначали радниками комбатів максимально реалізовували їх досвід. Це могло б урятувати багато життів.

Combatself-defense ІСО (InternationalCомbаtOrganisation), зареєстрована у всесвітньому спортивному просторі і має свої правила. В Україні «Комбат самозахист ІСО» представляє 15 розділів єдиноборств в легкому посиленому та повному контакті. Для нас дуже важливо це різноманіття, тому що воно дає можливість спортсменам тренуватися з представниками інших шкіл та стилів, об’єднувати спортивні та професійні інтереси силових відомств та спецслужб України.

Асоціація має свої осередки в 21 області Україні. Тренерський та суддівський колектив включає 71 досвідченого фахівця, в тому числі 5 заслужених тренерів України та 10 суддів національної категорії.

Головним тренером Асоціації «Комбат Самозахист ІСО» є відома серед спортсменів та силових структур людина – заслужений тренер України з таїландського боксу, суддя національної категорії Олександр Сліпченко. Він готує бійців вже понад 40 років. Ця людина починала свій спортивний і бойовий шлях у спец підрозділах МВС, готуючи співробітників правоохоронних органів до бойового застосування єдиноборств. Серед його вихованців 4 заслужених майстри спорту України, 14 майстрів спорту міжнародного класу, 29 майстрів спорту України по дзю-до, таїландському боксу, карате, кікбоксінгу та рукопашному бою.


0
Похожие публикации

    Комментировать через:
    Имя:
    Отправить
Прямой эфир
©2012-2015 Блогер pauluskp Все права защищены.
Использование материалов сайта разрешается только с указанием прямой активной ссылки на сайт.